Fast Track – Tule hierojaksi nopeasti ja joustavasti!

tammi 19, 2024

Joskus elämän varrella tulee vastaan kaikenlaista, jolloin opinnot voivat jäädä kesken ja uudelleen aloittamisen kynnys kasvaa. Mikäli sinun hierojakoulutuksesi on vielä kesken ja kaipaat joustavaa tapaa saada sen päätökseen, meillä on ratkaisu sinulle: Fast Track -opinnot tarjoavat nopean ja monipuolisen tavan oppia ja kehittyä alalla.

Fast Track -ohjelmamme on suunniteltu tukemaan hierojan tutkinnon nopeampaa suorittamista intensiivisen ja ajankohtaisen opetussuunnitelman avulla. Ohjelman avulla voit osallistua kaikille tarjolla olevien hierontakurssien tunneille ja saada laajan kattauksen hieronnan eri tekniikoista.

Joustavaa opiskelua

Tiimissämme on kokeneita pääopettajia ja asiantuntevia vierailijaluennoitsijoita, jotka ovat valmiita jakamaan osaamistaan ja auttamaan sinua syventämään tietojasi ja taitojasi hieronnan alalla. Tunneilla opit uusia tekniikoita sekä pääset kertaamaan jo hallitsemiasi asioita heidän ohjauksessaan.

Fast Track -opintojen aikana saat myös käyttöösi digitaalisen oppimisympäristömme, joka sisältää videomateriaalia erilaisista hoitotekniikoista sekä kattavat anatomian oppikirjat. Näin voit jatkaa oppimista myös itsenäisesti ja syventää tietämystäsi omassa tahdissasi.

Valmistu hierojaksi tänä vuonna

Tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan tuen opintopolullesi paluuseen ja koulutuksesi päättämiseen. Fast Track on tehokas valinta, jos haluat suorittaa hierojakoulutuksesi loppuun ja aloittaa ammatillisen urasi hierojana. Nopeatempoisesta opiskelusta huolimatta pyrimme luomaan turvallisen ja kannustavan oppimisympäristön, jotta voit menestyä opinnoissasi ja saavuttaa tavoitteesi.
Jos olet valmis viemään hierojakoulutuksesi päätökseen nopeasti ja joustavasti, ota yhteyttä ja ilmoittaudu Fast Track -opintoihin. Tule mukaan ja aloita matka kohti ammatillista menestystä hierojana!

Some päivitys

Tiesitkö, että hierojan opinnot voi suorittaa loppuun nopeasti ja vaivattomasti? Fast Track -opinnot tarjoavat nopean ja monipuolisen tavan oppia ja kehittyä hierojan alalla.

📚 Fast Track -ohjelmamme on suunniteltu tukemaan hierojan tutkinnon nopeampaa suorittamista. Intensiivisen ja ajankohtaisen opetussuunnitelman avulla voit osallistua kaikkiin tarjolla oleviin hierontakurssien tunteihin ja saada laajan kattauksen hieronnan eri tekniikoista.

👩‍🏫 Tiimissämme on kokeneita pääopettajia ja asiantuntevia vierailijaluennoitsijoita, jotka auttavat sinua syventämään tietojasi ja taitojasi hieronnan alalla. Pääset oppimaan uusia tekniikoita ja kertaamaan jo hallitsemiasi asioita heidän ohjauksessaan.

💻 Fast Track -opintojen aikana saat käyttöösi digitaalisen oppimisympäristömme, joka sisältää videomateriaalia erilaisista hoitotekniikoista sekä kattavat anatomian oppikirjat. Näin voit jatkaa oppimista myös omassa tahdissasi ja syventää tietämystäsi.

🎓 Tarjoamme sinulle tarvittavan tuen opintopolullesi paluuseen ja koulutuksesi päättämiseen. Fast Track on tehokas valinta, jos haluat suorittaa hierojakoulutuksesi loppuun ja aloittaa ammatillisen urasi hierojana.

🌟 Älä anna esteiden hidastaa uraasi hierojana. Ota yhteyttä verkkosivuillamme ja ilmoittaudu Fast Track -opintoihin. Tule mukaan ja aloita matka kohti ammatillista menestystä hierojana!

Vielä ehdit mukaan -mainos

Kiinnostaako ura hierojana, mutta opintoihin hakemisen ajankohta meni ohi? 👀

  • Ei hätää – koulutukseen voi hakea edelleen! Helsingin Hieronta-Akatemiassa pääset joustavasti mukaan vielä tammikuun aikana.
  • Tammikuun koulutus alkaa 22.1., mutta käsittelemme vielä aloitusajankohdan jälkeenkin tulleita koulutushakemuksia. Helsingin Hieronta-Akatemian kevääseen ehtii siis vielä messiin!
  • Mikäli opintojen aloittaminen kiinnostaa, ota meihin yhteyttä verkkosivujemme kautta. Koulutamme vuosittain uusia timanttisia hierojia, ja sinäkin ehdit vielä mukaan!