Akupunktio Helsinki

Akupunktio Helsinki – tasapainoa keholle

Etsitkö ammattitaitoista akupuktiota Helsingistä? Hieronta-Akatemia tarjoaa myös akupunktiota. Meillä työskentelee todella monialainen asiantuntija Francisco, joka tarjoaa sinulle akupunktiota kokemuksella. Tutustu alla Franciscoon tarkemmin.

Akupunktion varausprosessi:
1. Siirry varamaan aikaa
2. Valitse ”Akupunktio”
3. Valitse sopiva aika
4. Täytä tietosi
5. Paina ”Vahvista varaus”

Francisco – akupunkturisti – hieroja – urheiluhieroja

Olen koulutettu akupunkturisti, sekä hieroja /urheiluhieroja. Intohimoni on aina ollut uuden oppiminen. Vuonna 2019 aloitin ortopedisen osteopatian koulutuksen, jota ehdin käydä kaksi vuotta, kunnes huomasin, että kiinnostuin erityisesti alaraajojen biomekaniikasta. Tämä havainto johti minut kohti jalkaterapian opintoja.

Minua on aina kiinnostanut kehon fyysisen- ja psyykkisen puolen yhteys, ja se, että näitä kahta ei pidetä erillään, vaan ihminen nähdään yhtenä saumattomana kokonaisuutena. Olen erikoistunut nivelongelmiin ja erilaisiin kiputiloihin. Vastaanotollani pohdin, millainen ratkaisu tai hoitomuoto olisi paras sinulle.

Omalla urheilu urallani olen harrastanut kilpailullisesti thainyrkkeilyä noin 15 vuotta ja jalkapallo on aina ollut iso osa elämääni.

Koulutus
2004-2008 Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen terapeutti
2007 TUINA (Kiinalainen hieronta)
2007 Akupunktio anestesian, sähköakupunktio
2007 Aurikuloterapia (eli korva-akupunktio)
2007-2008 Swedish massage
2012 Shiatsu peruskurssi
2012-2013 Shiatsu
2017-2018 Urheiluhieronta (koulutettu hieroja)
2019-2021 Ortopedinen osteopatia (2v tehty)
2021-jatku. Jalkaterapia (AMK)

Apua akupunktiosta (sijaitsemme Helsingin Töölössä Ruusulankadulla)

Tervetuloa tutustumaan akupunktion maailmaan Helsingissä! Akupunktio on ikiaikainen perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, joka perustuu kehon energiaratojen eli meridiaanien tasapainottamiseen neuloilla. Akupunktiota pidetään monipuolisena hoitomuotona, joka voi tukea kehon ja mielen hyvinvointia monien eri vaivojen hoidossa.

Akupunktion hyödyt ovat moninaiset. Hoidon avulla voidaan lievittää kipua eri puolilla kehoa, vähentää stressiä ja ahdistuneisuutta sekä parantaa unenlaatua. Lisäksi akupunktio voi auttaa erilaisten tulehdusten, ruoansulatusvaivojen ja päänsäryn hoidossa. Hoitomuoto tunnetaan myös kyvystään vahvistaa kehon omaa parantumiskykyä sekä tasapainottaa kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti.

Akupunktio sopii lähes kaikille, jotka haluavat tasapainottaa kehoaan ja mieltään luonnollisella tavalla. Erityisen hyödyllistä hoito voi olla esimerkiksi niille, jotka kärsivät jatkuvasta kivusta, stressistä tai univaikeuksista. Se sopii myös niille, jotka haluavat ehkäistä erilaisia vaivoja ja ylläpitää terveyttään ennaltaehkäisevästi.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta mahdollista hoitoa ja palvelua. Asiantuntevat akupunktioterapeuttimme ovat valmiita auttamaan juuri sinua kohti parempaa hyvinvointia. Inspiroimme sinua huolehtimaan itsestäsi entistä paremmin ja jaamme mielellämme tietoa kehon toiminnasta kanssasi. Olemme täällä sinua varten, jotta voit tuntea olosi arvostetuksi ja ymmärretyksi jokaisella käynnilläsi.