Nora Seppä

(osteopaatti, koulutettu hieroja)

Nora on valmistunut hierojaksi Helsingin Hieronta-Akatemiasta vuonna 1997 ja on toiminut siitä lähtien ammatinharjoittajana. Osteopatiaopinnot hän sai päätökseen vuonna 2002 ja on sen jälkeen kehittänyt ammattitaitoaan ahkerasti lisäkouluttautumalla. Hieronta-Akatemialla hän on toiminut opettajana vuodesta 2008. Hän on myös mukana osteopatian koulutusohjelmassa ja pitää oman alan yksityisiä kursseja.

Opettajana Nora on rauhallinen ja määrätietoinen. Oppiminen on yhteisprojekti ja onnistuneen oppitunnin takana on tunne, että kaikki ovat oppineet jotain, sekä oppilaat että opettaja. Hoitotyössään Nora kohtaa asiakkaita aina vastasyntyneistä vanhuksiin. 20 vuoden työura on luonut vankan ammattitaidon, jossa korostuvat huolellinen asiakkaan tutkiminen, erilaiset faskia-ja nivelkäsittelyt sekä ajatus ihmisen kokonaisvaltaisuudesta.

Heikki Pirhonen

(urheiluosteopaatti, osteopaatti, urheiluhieroja)

Urheiluosteopaatti, osteopaatti, urheiluhieroja sekä Hieroksen
toimitusjohtaja. Heikki on kerryttänyt alalta kokemusta jo 15 vuoden ajan ja
näihin vuosiin on sisältynyt ahkeraa työntekoa sekä lukuisia
jatkokoulutuksia.

Työuran hän aloitti urheiluhierojana ja opiskelii hetken fysioterapiaa
ennen osteopatiaan siirtymistä. Nykyään hän onkin
toiminnallisten tuki- ja liikuntaelimistön häiriöiden sekä kiputilojen tutkimisen
ja hoidon asiantuntija. Erityisesti hän on perehtynyt urheilijoiden hoitoon.

Opettajana Heikin missio on saada opiskelijat oppimaan teknisten taitojen lisäksi mitä käsien alla tapahtuu sekä hioa työergonomia kuntoon, hieronnan on oltava tehokasta, mutta ei tekijää uuvuttavaa.

Henri Ulmanen Osteopaatti

Henri Ulmanen

(urheiluhieroja, osteopaatti)

Helsingin Hieronta Akatemian uusi opettaja Henri toimii opetustyön ohessa osteopaattina Helsingissä sekä Tampereella ja on Osteopatiakeskus Valon perustajajäseniä. Henri on työskennellyt ja kouluttautunut monipuolisesti niin osteopaattina kuin hierojana ja hänellä on vankka manuaalinen kokemus ja osaaminen erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimisesta, hoitamisesta ja kuntouttamisesta. Suurin osa Henrin asiakkaista on aktiiviliikkujia sekä urheilijoita.

Opettajana Henri tavoite on saada opiskelijat ymmärtämään ja hahmottamaan ihmiskehon rakennetta ja toimintaa, jotta hieronta olisi mahdollisimman yksilöllistä ja tehokasta. Hierojan ammattitaito rakentuu parhaiten lukuisten toistojen, mutta vaihtuvien tilanteiden ja kokemusten kautta.

Sanni Polvi Fysioterapeutti

Vierailevat opettajat

Sanni Polvi

(urheiluhieroja, fysioterapeutti)

Sanni on urheiluhieroja, fysioterapeutti sekä Certified Pre-&Postnatal -valmentaja. Hän on erikoistunut manuaaliseen terapiaan, tuki- ja liikuntaelimistön vammojen hoitoon sekä lantionpohjafysioterapiaan. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on voimaharjoittelu sekä sen vaikutus tuki- ja liikuntaelinvaivoihin sekä yleiseen hyvinvointiin. Sannin monipuolinen lajitausta antaa näkemystä monenlaisten vaivojen hoitoon – hän on kilpaillut muun muassa triathlonissa ja voimanostossa.

Sanni on lupautunut pitämään raskaana olevan hieronnan erityispiirteet oppitunnit.

Jari Jaakkola Osteopaatti

Jari Jaakkola

(urheiluhieroja, urheiluosteopaatti)

Jari on urheiluhieroja, urheiluosteopaatti, personal trainer sekä Hintsa Performance coach. Jari on yleisurheilija ja kilpailee 10-ottelussa ja hänellä on 15-vuoden kokemus Suomen aikuisurheiluliiton yleisurheilijoiden huoltajana. Jari tulee opettamaan kuinka urheilijaa tulee käsitellä ennen suoritusta, kilpailun aikana ja sen jälkeen.

Mauri Syri

Mauri Syri

(urheiluhieroja, osteopaatti)

Mauri on urheiluhieroja, osteopaatti sekä valmentaja. Hänellä on alalta 15-vuoden kokemus. Maurin erikoisosaaminen on urheilijoiden sekä lasten sekä vauvojen hoidossa. Osteopaatiksi hän valmistui 2015. Valmistumisen yhteydessä hänet äänestettin osteopatiopintoluokkansa taitavimmaksi manuaalisten taitojen osalta.

“ Suvun perintönä tullut kansanparannustaito isoisältäni kautta innoitti minua jo hyvin varhain. Uran alkuvaiheessa peruskoulutuksen lisäksi hain oppia eri suuntauksista pitkän linjan tekijöiltä sekä lukuisista lisäkoulutuksista. Olen syventänyt anatomian osaamista Heidelbergin yliopistolla pidetyistä dissektioista, fysiologiasta ja evoluutio-osteopatiasta. Lisäksi olen jatkokouluttanut itseäni monipuolisesti erilaisista menetelmistä.Toimin osteopaattina Tampereella lääkärikeskus Aavassa sekä lasten lääkärikeskus Pikkujätissä.”

Mauri tulee opettamaan erittäin tehokkaita urheiluhieronnan advanced tekniikoita.

Jani Tikkanen TIMA

Yrittäjyysopinnot

Jani Tikkanen

Yrittäjyysopintojen toinen opettajamme on talousasioiden ja verotuksen (suunnittelun) asiantuntija Jani Tikkanen. Jani toimii Kuopionseudun Uusyrityskeskuksen hallituksessa, mistä syystä aloittavat yrittäjät ovat hänen sydäntään lähellä.

Päätyökseen Jani toimii tilitoimiston johtotehtävissä. Kauppakorkeakoulun opintojen jälkeen Jani on jatkanut 40 vuotiaan perheyrityksen taivalta viimeisen 15 vuoden ajan aktiivisesti kasvattaen liiketoimintaa. Janin Tilitoimisto Tima työllistää nykyisin 15 työntekijää.

Janin tilitoimistolla on lukuisia kuntoutusalan asiakkaita, esimerkiksi opettajamme Heikki ja Henri luottavat Timan palveluihin.