Hieronta ja urheiluhieronta Töölö

Laadukasta hierontaa Töölössä: Hieronta-Akatemian ammattilaiset tukevat hyvinvointiasi

Etsitkö ammattitaitoista hierojaa Töölöstä, joka auttaa sinua rentoutumaan ja parantamaan hyvinvointiasi? Hieronta-Akatemia tarjoaa korkealaatuisia hieronta- ja urheiluhierontapalveluita. Meillä työskentelee omistautuneita alan asiantuntijoita, jotka tarjoavat sinulle inspiroivaa ja opettavaista palvelua. Tutustu alla hierojiimme.

Varausprosessi:
1. Siirry varamaan aikaa
2. Valitse ”Koulutettujen hierojien palvelut (Huipputiimi)”
4. Valitse hieronnan pituus / palvelu
5. Jos haluat, valitse hieroja (työntekijä)
6. Valitse sopiva aika
7. Täytä tietosi
8. Paina ”Vahvista varaus”

Francisco – hieroja – urheiluhieroja

Olen koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja akupunkturisti. Intohimoni on aina ollut uuden oppiminen. Vuonna 2019 aloitin ortopedisen osteopatian koulutuksen, jota ehdin käydä kaksi vuotta, kunnes huomasin, että kiinnostuin erityisesti alaraajojen biomekaniikasta. Tämä havainto johti minut kohti jalkaterapian opintoja.

Minua on aina kiinnostanut kehon fyysisen- ja psyykkisen puolen yhteys, ja se, että näitä kahta ei pidetä erillään, vaan ihminen nähdään yhtenä saumattomana kokonaisuutena. Olen erikoistunut nivelongelmiin ja erilaisiin kiputiloihin. Vastaanotollani pohdin, millainen ratkaisu tai hoitomuoto olisi paras sinulle.

Omalla urheilu urallani olen harrastanut kilpailullisesti thainyrkkeilyä noin 15 vuotta ja jalkapallo on aina ollut iso osa elämääni.

Koulutus
2004-2008 Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen terapeutti
2007 TUINA (Kiinalainen hieronta)
2007 Akupunktio anestesian, sähköakupunktio
2007 Aurikuloterapia (eli korva-akupunktio)
2007-2008 Swedish massage
2012 Shiatsu peruskurssi
2012-2013 Shiatsu
2017-2018 Urheiluhieronta (koulutettu hieroja)
2019-2021 Ortopedinen osteopatia (2v tehty)
2021-jatku. Jalkaterapia (AMK)

Janina – hieroja – urheiluhieroja

Kolmatta vuotta osteopatiaa opiskeleva Janina Keronen hallitsee jo entuudestaan klassisen hieronnan sekä urheiluhieronnan, mutta osteopaattiset opinnot ovat tuoneet hänelle uudenlaista näkökulmaa ja ymmärrystä ihmisten hoitamiseen.
“Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisestä ja kohtaan aina jokaisen ihmisen yksilönä. Tärkeintä työssäni on ehdottomasti ihmisten auttaminen”, Janina kertoo.

Itsekin aktiivisesti ja monipuolisesti liikkuva Janina kilpaili pitkään pikajuoksussa ja pituushypyssä. Oma rupeama urheilijana varmisti, että Janina tuntee urheilijan tarpeet ja kehonhuollon perusteellisesti.

Jani Tikkanen TIMA

Niklas – osteopaatti – urheiluhieroja

Moi! Olen osteopaatti ja urheiluhieroja. Olen toiminut alalla vuodesta 2017 alkaen. Kiinnostukseni alaa kohtaa on lähtöisin omista alaselkävaivoistani. Sain osteopatiasta paljon apua vaivoihini, ja halusin oppia näitä taitoja itse. Pyrin tarjoamaan asiakkailleni keinoja vaivojensa hallitsemiseksi. Oli kyseessä kehon erilaiset kiputilat, jännitykset tai stressi, niin tarkoituksena on löytää keinoja vaivojen helpottamiseksi. Hoitojaksojen tavoitteena on tehdä asiakkaiden arjesta helpompaa ja kivuttomampaa.

Vastaanottoni sisältää manuaalisen hoitamisen lisäksi alkuhaastattelun, tutkimista sekä terapeuttisia harjoitteita vaivojen taltuttamiseksi. Pyrin luomaan vastaanotolle avoimen ja lämpimän ilmapiirin, ja koen että yhdessä asiakkaan kanssa luotu hoitosuhde takaa paremmat hoitotulokset. Omiin harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta sekä luonnossa liikkuminen niin vaeltaen, pyöräillen tai meloen. Tämän lisäksi olen kiinnostunut meditoinnin ja hengitysharjoitusten vaikutuksista yksilön hyvinvointiin. Tervetuloa hoitoon ja etsitään parhaat keinot hyvinvointisi edistämiseksi.

Jani Tikkanen TIMA

Emil – hieroja – urheiluhieroja

Emil on opiskellut Yhdysvalloissa taideaineita, ja myöhemmin kiinnostui myös ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hän päätti kouluttautua urheiluhierojaksi ja personal traineriksi tukemaan tätä kiinnostusta. Emilillä on vahva tausta koripallon parissa ja hän onkin voittanut kaksi Suomen mestaruutta. Nykyään Emilin harrastuksiin kuuluu kuntosali, lukeminen, maantiepyöräily sekä laskettelu.

Jani Tikkanen TIMA

Juazas – hieroja – urheiluhieroja

Juazas palkittiin hierojakoulutuksesta valmistuessaan manuaalisista taidoistaan sekä koska hän teki eniten harjoittelua.

Oma taustani on kirjallisuuden ja kielitieteen opinnoissa. Huomasin kuitenkin, että elämässäni haluaisin tehdä töitä omilla käsillä, ja päätin toteuttaa pitkäaikaisen unelmani kouluttautua hierojaksi. Kehon toiminta on aina kiehtonut minua ja anatomian opiskelu paljastui todella mielenkiintoiseksi ja hauskaksi.

Olen aina ollut kiinnostunut ymmärtämään paremmin mielen vaikutus kehoon ja vice versa ja löytää tasapaino näiden välillä. Siksi liikkuminen ja matkustaminen on aina ollut suuri osa elämääni. Olen intohimoinen kiipeilijä, sekä ulkona että sisällä. Nautin juoksemisesta sekä pyöräilystä.
Omassa hoidossa lähestyn ihmiskäsitykseni kokonaisvaltaisesti. Ajattelen, että keho toimii kokonaisuutena ja siksi sen eri osat vaikuttavat toisiinsa; kehon epätasapaino voi näkyä erilaisina ongelmina tai kiputiloina.

Nivelten toiminnallinen hoito kiinnostaa minua; asiakkaani ovat saaneet nivelkipuun ja liikerajoituksiin hoidosta helpotusta. Erityisen lähellä sydäntäni on migreeni oireiden lievittyminen hieronnan avuin, kuten purentalihasten hieronnalla.

Oman mielen hyvinvointia yritän ylläpitää kirjoittamalla, teen juomalla ja meditaatiolla.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva hierontakumppani Töölössä

Hieronta-Akatemialla panostamme asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Haluamme, että jokainen asiakas tuntee olonsa arvostetuksi ja ymmärretyksi. Tarjoamme laadukkaan hieronnan lisäksi opastusta ja neuvoja kehonhuoltoon liittyen. Astu Hieronta-Akatemian tiloihin Töölössä, varaa aikasi ja anna kehosi ansaitsemaa hoivaa ammattitaitoisen hierojamme käsittelyssä. Tervetuloa Hieronta-Akatemiaan hierottavaksi!