Helsingin Hieronta-akatemia & Suomen Urheiluhierontakeskus

marras 2, 2023

Helsingin Hieronta-Akatemia ja Suomen Urheiluhierontakeskus SUHK ovat aloittaneet yhteistyön. Lokakuussa käynnistynyt kumppanuus antaa opiskelijoille suoran väylän työelämään sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen SUHKin moniammatillisessa perheessä ja Hieronta-Akatemian jatkokoulutuksissa.

– Hieronta-akatemia haluaa erottua positiivisesti muista hierontakouluista tarjoamalla opiskelijoille asiantuntevan ja joustavan opetuksen sekä laadukkaiden jatkokoulutusten lisäksi nyt myös suoran väylän työelämään. Meiltä valmistuu rautaisia hieronta-alan ammattilaisia, joille yhteistyö SUHKin kanssa antaa entistä paremmat valmiudet menestyä urallaan, kuvailee Helsingin Hieronta-Akatemian yrittäjä ja opettaja Heikki Pirhonen.

Hieronta-Akatemian yhteistyö luo SUHKin tekijöille mahdollisuuden hyödyntää Hieronta-Akatemian jatkokoulutuksia, ja näin kehittää ammattitaitoaan.

Ammatinharjoittajien kehittyminen ja hyvinvointi on meille ykkösasia. – Jari Antikainen, SUHKin perustala

– Yhteistyötä on helppo lähteä rakentamaan, kun yritysten arvopohja on samanlainen. Molempien toiminnan keskiössä on laatu, joka kattaa kaiken tekemisen. Ammatinharjoittajien kehittyminen ja hyvinvointi on meille ykkösasia, ja Helsingin Hieronta-Akatemian tarjoama mahdollisuus nykyisille SUHKin tekijöille jatkokouluttautumiseen tukee tätä tavoitetta, painottaa SUHKin perustaja Jari Antikainen.

SUHK on kasvava perheyritys, joka on laajentanut toimintaansa neljällä uudella toimipisteellä neljän viimeisen vuoden aikana. Nyt SUHKilla on Espoossa, Helsingissä, Kirkkonummella ja Tampereella yhteensä 11 toimipistettä, joissa työskentelee yli 100 ammatinharjoittajaa.

– Parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi tarvitaan parhaat mahdolliset tekijät ja heille parhaat mahdolliset olosuhteet. SUHKin laadukas perehdytyspolku ja muu määrätietoinen työ henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi näkyvät asiakkaille parempana asiakaskokemuksena, toteaa SUHKin toimitusjohtaja Rami Luomanpää.

Haluatko aloittaa menestyksekkään uran hierojana?

Helsingin Hieronta-Akatemian ja Suomen Urheiluhierontakeskus SUHKin yhteistyö avaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa unelmien työpaikassa vuoden koulutuksen jälkeen. Helsingin Hieronta-Akatemia tarjoaa asiantuntevaa, laadukasta ja joustavaa koulutusta keskeisellä paikalla Töölössä. Haku tammikuussa alkavaan hierojakoulutukseen on nyt käynnissä

– toimi heti! Valittavanasi on aamu- tai iltaryhmä, eli koulutuksen voi hyvin suorittaa myös työn ohessa. Tutustu Helsingin Hieronta-Akatemian alkaviin koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan.