Tervetuloa hierojakoulutukseemme

marras 8, 2023

Tervetuloa hierojakoulutukseemme, jossa tarjoamme asiantuntevaa ja laadukasta opetusta kokeneiden, osaavien ja motivoituneiden opettajien johdolla.

Laadukasta ja monipuolista opetusta

Opettajillamme on vankka kokemus hieronnan opettamisesta ja asiakkaiden hoitamisesta. Vaadimme opettajiltamme työkokemusta onnistuneesta hierontatoiminnasta ennen opettajan rooliin siirtymistä. Haluamme taata, että opettaja hallitsee opetettavan aiheen teorian ja käytännön kautta.

Koulutuksemme on suunniteltu valmistamaan opiskelijat läpäisemään hieronnan näyttötutkinto ja valmistumaan koulutetuiksi hierojiksi. Missiomme on kouluttaa urheiluhierojia ja tutkinnon lisäksi painotammekin vahvasti urheiluhierontaa. Osa koulutuksesta tuotetaan yhteistyössä laajan asiantuntijaverkostomme kanssa. Asiantuntijaverkosto on rakennettu alan ammattilaisista, joilla on arvostettu asema urheilualalla. Lisäksi teemme yhteistyötä eri alojen SM-tason urheilijoiden kanssa, joita opiskelijamme pääsevät hoitamaan ohjaajan valvonnassa osana tutkintoon kuuluvaa harjoittelua.

Lisäksi koulutukseemme kuuluu myös muita aihealueita, kuten purentalihasten ja raskausajan hierontaa, luentoja kivusta ja hermoston toiminnasta sekä kinesioteippauksen perusteita.

Kannustamme opiskelijoitamme laajentamaan osaamistaan jatkokoulutuksilla. Perinteeksi onkin muodostunut palkita koemenestyksestä ilmaisilla osallistumisoikeuksilla! Opiskelijoillamme on aina mahdollisuus osallistua jatkokoulutuksiin alennettuun hintaan.

Joustavuutta ilta- ja aamuryhmän ansiosta

Opiskelusta on haluttu tehdä oikeasti joustavaa, jotta voit halutessasi opiskella esimerkiksi töiden ohella. Sama opetus järjestetään kahdesti viikossa. Voit valita joko aamu- tai iltaryhmän ja tarvittaessa käydä korvaamassa väliin jääneen oppitunnin tai kertaamassa toisessa opetusryhmässä.

Opetussisällöt ja materiaalit

Anatomiaan perehdymme suomenkielisen oppimateriaalin ja Vk-kustannuksen Reittiopas Ihmiskehoon -oppikirjan avulla. Lisäksi käytössämme on verkkopohjainen oppimisympäristö sekä videopankki erilaisista hoitotekniikoista.

Ohjattu työharjoittelu

Työharjoittelu on mahdollista suorittaa täysin ohjatusti. Työharjoittelun valvontaan osallistuvat koulun opettajat sekä hierojina ja osteopaatteina toimivat ammatinharjoittajat. Harjoittelun tavoitteena on viedä teoria käytäntöön ja oppia lisää aitojen asiakastapausten kautta.
Harjoitteluohjaajan tehtävänä on tarvittaessa auttaa asiakkaan tutkimisessa ja hoidossa sekä keskustella opiskelijan kanssa hoidettavista asiakastapauksista.

Yrittäjämäinen Työote

Yrittäjyys on yksi yleisimmistä tavoista työllistyä hieronta-alalla. Koulutuksemme tarjoaa valmiudet toimia yrittäjänä. Osana opintoja opiskelijamme harjoittelevat ammattimaisesti koulun klinikalla ja saavat käytännön kokemusta asiakaspalvelusta, ajanvarauksesta, laskutuksesta ja yrittäjämäisestä työotteesta. Yrittäjyysopintoihin kuuluu vierailevat luennoitsijamme, joiden tuoma arvokas tieto ja kokemus yrittäjyydestä tukevat opiskelijaa yrittäjyyspolulla.

Tärkeä osa opintojamme on hierojan näyttötutkinnon yrittäjyysosio, joka sisältää hierojan liiketoimintasuunnitelman laatimisen. Haluamme tukea opiskelijoitamme yrittäjän polulla valmistumisen jälkeen.

Opinnoissa menestyvät työllistyvät varmasti

Olemme rakentaneet yhteistyöverkoston Suomen Urheiluhierontakeskuksen kanssa tukemaan opiskelijoidemme työllistymistä opintojen päätyttyä. Lisäksi tarjoamme osalle opiskelijoista työllistymismahdollisuutta yrityksessämme.

Tule mukaan koulutukseemme ja aloita matkasi kohti hierojan ammattia!