Yhteistyöurheilijat

Haemme yhteistyökumppaneita

Viivi Avikainen

Oon yleisurheilija Viivi Avikainen, ja päälajiksi on valikoitunut 100m aitajuoksu. Suomea oon päässyt edustamaan useampaan otteeseen maaotteluiden merkeissä ja urheilun ohella teen töitä liikunta-alalla. Tämän kauden paras saavutus oli päästä takaisin radalle akilles ja kantapää leikkauksen jälkeen ja lisäksi rikoin N 35 Suomen ennätyksen! Ensi kautena toivon pääseväni takaisin omien ennätysteni kimppuun ja kamppailemaan taas yleisen sarjan kärkisijoista.

Luka Kajanne

Olen nyt 16-vuotias, ja olen harrastanut painia noin 12 vuotta. Olen saavuttanut hopeaa kreikkalais-roomalaisen painin alle 17-vuotiaiden SM-kilpailuissa. Tavoitteenani seuraavalle vuodelle on saada mitalli alle 17-vuotiaiden kreikkalais-roomalaisen painin EM-kilpailuissa. Olen valmis tekemään ahkerasti töitä tavoitteen eteen, ja on myös ilo saada tukea siihen teiltä.

Veeti Kajanne

Nimeni on Veeti Kajanne ja olen 17-vuotias. Painin aloitin 12 vuotta sitten Ylä-Tikkurilan kipinässä(YTK), mikä on vieläkin minun seura. Kreikkalais-roomalaisesta painista minulla on alle 20-vuotiaiden Suomen mestaruus sekä miesten SM-hopea. Kuulun myös nuorten maajoukkueeseen. Olen paininut arvokisoissa, mutta mitalia en ole vielä saanut. Tavoitteenani on voittaa arvokisoista mitali tulevaisuudessa.

Essi Ikäläinen

Uusi yhteistyöurheilijamme on Body fitnessurheilija Essi Ikäläinen. Essi on treenannut tavoitteellisesti 3 vuotta ja tänä aikana hän on ehtinyt kilpailla SM-tasolla sekä myös kansainvälisesti. SM-kisoissa hän on ollut 7. Kansainvälisistä kisoista paras saavutus on Arnold Europen 7. sija.

Seuraavana tähtäimessä Fitness Classic SM Masters sekä yleinen sarjan SM-kilpailu keväällä 2023.

Ilona Teittinen

Painonnostoharjoittelua Ilonalla on takana vasta reilu puolitoista vuotta, jota ennen hän harrasti 12 vuotta sirkusta erikoistuen akrobatialajeihin. Ilonan ennätykset 64 kilon painoluokkaan ovat 75 kiloa tempauksessa ja 100 kiloa työnnössä.

Ilonan tavoitteena on nauttia treenaamisesta jatkossakin ja katsoa kuinka pitkälle rahkeet riittävät painonnostossa. Urheilun ohella Ilona opiskelee liikunnan yhteiskuntatieteitä Jyväskylän yliopistossa.

Anna Kotonen

Olen Anna, kilpauimari Suomesta. Päälajeinani uin 50 ja 100m vapaauintia. Harjoittelen Helsingin Olympiavalmennuskeskuksen Helsinki Swimming Academy (HSA) ammattilaisryhmässä. Tähtäimessä ovat Pariisin ja Los Angelesin Olympialaiset.

Vuosina 2017-2022 asuin Havaijilla USAssa, missä uin NCAA D1 -yliopistosarjassa. Uinnin ohella suoritin kandidaatin opinnot Biotekniikassa. Havaijin vuodet olivat mieletön kokemus sekä oppimismahdollisuus. Suomeen palattuani olen pitänyt harjoittelun suunnitelmallisuudesta ja odotan innolla uutta kautta. Vuonna 2023 tavoitteenani on tulla valituksi edustamaan Suomea myös kansainvälisellä tasolla pitkän radan MM ja lyhyen radan EM – uinneissa.

Harjoittelun ohella suoritan Tuotantotalouden diplomi-insinöörin opintoja Aalto-yliopistossa. Pidän aktiivisesta elämäntavastani, ja tartun innolla uusiin haasteisiin.

2022

Pitkä rata:
Suomen mestaruus 100 vu, 4×100 vu

Lyhyt rata:
SM III. 100 sku, 50 vu, 100 vu SE 4×50 sku, 4×100 sku, 4×100 vu

2021
Pitkä rata:
US Open Championships V. 50 vu SM II. 100 vu, III. 50 vu ja 50 pu World University Games aikaraja 50 vu

Lyhyt rata:
EM-aikaraja 100 sk

Eetu Autio

Olen 16-vuotias intohimoinen kilpauimari, ja uintiharrastukseni juuret ulottuvat aina kuusivuotiaaksi asti, sillä nyt nautin jo kymmenennestä vuodesta vedessä. Harrastan uintia Espoon Kilpauinnissa. Kehittymiseni lajissa on vaatinut tinkimätöntä omistautumista, sillä viikottaiset treenikerrat kohoavat kymmeneen. Lisäksi opiskelen Mäkelänrinteen urheilulukiossa, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet yhdistää akateemiset opinnot ja urheilu.

Urheilu-urallani on minulla jo kokoelma nuorten- ja aikuisten suomenmestaruusmitaleita. Olen myös edustanut Suomea nuorten euroopanmestaruuskilpailuissa sekä pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa.

Pitkäaikainen tavoitteeni on selkeä: haluan saavuttaa paikan olympialaisissa ja menestyä kansainvälisissä kilpailuissa.

Instagram: @autio.eetu

Mikael Ekberg

Olen IPSC-ampuja ja myös lajin Suomen Regional Director. Lajia olen harrastanut vuosituhannen alusta asti ja ammuntaa sitä ennen jollakin tavoin lähes ikäni. Lajirepertuaariini kuuluvat niin pitkät kuin lyhyetkin aseet (haulikko, kivääri, pcc, mini-rifle, pistooli). Lajissa alkujaan kiinnosti sen monipuolisuus. Nykyään olemme Suomen Ampumaurheiluliiton suurin laji (lähes 50% lisensseistä). Omista saavutuksistani mainitakseni yksilö SM-mitaleita yleisessä sarjassa 10+ ja kaikki SM-mitalit yhteen laskettuna 60+ (joukkueet, ikäsarjat). MM-mitaleita joukkueissa kolme kultaa ja yksi pronssi.

Katariina Pitkänen

Olen Katariina Pitkänen, 26-vuotias body fitness -urheilija Helsingistä. Olen kilpaillut body fitnesissä vuodesta 2020 ja tällä hetkellä olen valmistautumassa ensi viikolla Espanjassa järjestettäviin MM-kilpailuihin. Saavutuksiani lajissa on muun muassa SM-voitto vuosilta 2021 ja 2023, Fitness Classic -kilpailun voitto 2021, Pohjoismaiden mestaruuskilpailun voitto 2021 sekä Nordic Cup hopeaa 2023. Näiden lisäksi olen saavuttanut SM-hopeaa junioreissa sekä yleisessä sarjassa vuonna 2020. Olen ollut edustamassa Suomea EM- sekä MM-kisoissa jo aiemmin, ja on ilo päästä taas kisareissulle yhdessä Suomen joukkueen kanssa!

Kilpaurheilun ja treenaamisen lisäksi opiskelen oikeustieteellisessä sekä käyn opintojen ohella töissä. Aktiivinen elämäntapa sekä urheilu on iso osa arkeani, ja on mahtavaa että hieronta-akatemia on lähtenyt mukaan tukemaan urheiluani!

Emma Karjalainen

20-vuotias SM-tason taitoluistelija Tuusulan Luistelijoista. Taitoluistelu on intohimoni ja olen harrastanut sitä jo noin 16-vuotta. Treenaan on kuusi kertaa viikossa maanantaista lauantaihin, harjoittelen noin 4 tuntia päivässä. Treenit koostuvat jääharjoittelusta ja monipuolisesta oheisharjoittelusta pääosin Tuusulassa, leireilen kesäisin Saksassa. Kilpailen SM-senioireissa, josta valitaan luistelijat kansainvälisiin kisoihin sekä arvokisoihin.

Tulevaisuudessa haluan kehittyä luistelijana ja päästä enemmän kansainvälisiin ja arvokisoihin. Tavoitteena menestyminen Suomen mestaruus kisoissa, sekä kansainvälisissä kisoissa.

Santeri Helin

Olen Santeri Helin, 23-vuotias voimanostaja. Olen kilpaillut viiden vuoden ajan ja painan 110 kg. Olen osallistunut viime vuoden aikana useisiin voimanoston kilpailuihin, mukaan lukien SM-, PM- ja MM-tasolla.

Marjut Hirvonen

Aloitin tavoitteellisen maantiejuoksun 2016, jonka jälkeen olen laajentanut lajeja maantiepyöräilyn ja triathlonin pariin. Suurimmat onnistumiseni ovat puolimaratonilla (1:27:40) ja maratonilla (3:06:05). Lisäksi olen mm. saavuttanut naisten 3. sijan SM-mestaruudessa triathlonin täydellä matkalla. Lajista riippumatta erityisesti pitkien matkojen kestävyysurheilu kiehtoo minua ja kilpaurheilun lisäksi olen innostunut myös pitkänmatkanpyöräilystä, kuten randonneur-pyöräilystä jopa 1000 km matkoille asti.

Maantiejuoksussa olen kilpaillut Espoon Tapioissa ja nykyisin vastaan itse valmennuksestani. Maantiepyöräilyssä puolestaan olen edustanut Cycle Club Helsinkiä (CCH) sekä Team Bibiä ja triathlonissa TriathlonSuomea.

Olen myös toiminut juoksu- ja pyöräilyvalmentajana harjoitusryhmille sekä henkilökohtaisena valmentajana TriathlonSuomessa.

Jesper Taavitsainen

Olen Jesper Taavitsainen 18-vuotias ja olen alle 21-vuotiaiden judon maajoukkueen kapteeni. Löysin judon jo 5-vuotiaana Mikkelin judossa, ja nykyään edustan Helsingin Chikaraa. Opiskelen Mäkelänrinteen urheilulukiossa.

Nuorten sarjassa olen saavuttanut SM-kultaa vuonna 2022, SM-hopeaa 2021, ja SM-pronssia 2020. Lisäksi olen voittanut aikuisten SM-pronssia kahdesti ja menestynyt kansainvälisissä kilpailuissa.

Tavoitteeni on saada ensivuonna nuorten arvokilpailu mitali. Suurimpana tähtäimenäni ovat kuitenkin olympialaiset.