Jatkokoulutukset

Järjestämme lyhytkursseja monipuolisesti hierontaan ja muihin kehoterapioihin liittyen. Jatkokoulutukset ovat tiiviitä koulutuspäiviä ja keskitymme niissä uuden kädentaidon oppimiseen. Jatkokoulutusten avulla pystyt laajentamaan hoitotarjontaasi ja saat uutta näkökulmaa työhösi.

Tilaa uutiskirje jatkokoulutuksista

Suostumus

Mobilisointi-tekniikat 13.-14.5.2023

La & Su 9-16

Tervetuloa viikonloppu-kurssille lisäämään manuaalisia taitojasi!

Kurssilla opitaan monipuolisesti tekniikoita, joita on helppo yhdistää hierontahoitoon tuoden niihin lisää vaikuttavuutta.

Liikkuvuuden ja rentouden lisääminen kehoon, huomioiden faskiat ja niiden tärkeä rakenteita yhdistävä rooli, tuo sinulle reilusti lisää työkaluja hoitaa asiakkaasi sekä akuutteja kiputiloja että krooniseksi muuttuneita tilanteita. Hoitosi vaikuttavuus syvenee ja kantaa kauemmas sekä vaikeiden asiakastapausten hoito helpottuu!

Oppiminen kurssilla tapahtuu vahvasti käytäntöpainotteisesti. Sen tueksi tarkastellaan myös anatomiaa sekä fysiologisia järjestelmiä, erityisesti hengityksen roolia, sekä niiden välisiä yhteyksiä ja vahvistetaan ymmärrystä kehon kokonaisvaltaisuudesta.

Kurssilla käymme läpi asiakkaidemme yleisimpiin oirekuviin soveltuvia tekniikoita (mm. tension neck, lumbago, hiirikäsi, si-nivelen kiputila).

Saat kurssilla materiaalin, jossa kaikki opetettavat tekniikat on kuvattu huolellisesti.

Kurssin hinta 285€ (sis. Alv 24%).

Sitovat ilmoittautumiset 23.4.2023 mennessä osoitteeseen info@hierontaakatemia.fi

Kurssin toteutumiseksi vaaditaan vähintään 7 osallistujaa.

Olet lämpimästi tervetullut oppimaan lisää!

Jatkokoulutuksiimme voit ilmoittautua puhelimitse 050 571 7189 tai sähköpostilla info@hierontaakatemia.fi.
Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Aikaisempi koulutuksesi
  • Mihin lisäkoulutukseen/-koulutuksiin ilmoittaudut

Osallistujille lähetetään erillinen kurssikirje maksuohjeineen. Jatkokoulutukset maksetaan noin kaksi viikkoa ennen koulutusta. Kattava koulutusmateriaali ja diplomi sisältyvät kaikkien jatkokoulutuksiemme hintoihin.