Parihierontakurssi

Koulutuksen ajankohta:

17.2.2024

Kurssin hinta:

100€/pari

Kouluttajana:

Niklas Seppi

La: klo 10-14

Tervetuloa pareille tai kaveruksille tarkoitetulle hierontakurssillemme!

Oletteko halunneet oppia hieromaan, tai kaipaatteko rentouttavaa hetkeä yhdessä kumppaninne kanssa? Parihieronta tarjoaa mahdollisuuden oppia hieronnan perusteet ja tarjota jatkossa mukavia yhdessäolon hetkiä.

  • Rentoutuminen
  • Hierontataitojen oppiminen:

Opettelemme yhdessä erilaisia hierontaotteita, kuten sivelyjä, puristuksia ja venytyksiä. Opettajamme ohjaavat teitä vaihe vaiheelta, jotta voitte tuntea olonne varmemmiksi hierojina.

Tarkoituksena on opetella tehokkaita ja rentouttavia hierontaotteita eri puolille kehoa, kuten niska-hartiaseudulle tai alaselän alueelle. Kurssin jälkeen pystyt tarjoamaan mukavia hetkiä kumppanillesi tai ystävillesi.

Kurssimme on suunniteltu kaikille, olitpa sitten aloittelija tai jo hieman kokeneempi hieroja. Hierontakoulumme tarjoaa loistavat puitteet kehittyä hierojina.

Kurssin opettajana toimii urheiluhieroja ja osteopaatti Niklas Seppi. Hänellä on alalta vuosien kokemus, sekä hänellä on myös kokemusta niin vasta-alkajien kuin kokeneempienkin hierojien opettamisesta.

Tule mukaan oppimaan uutta ja rentoutumaan yhdessä puolisosi tai ystäväsi kanssa.

Ilmoittautuminen: info@hierontaakatemia.fi

Syksyn jatkokoulutustarjontamme on laadukas ja monipuolinen. Uutiskirjeemme tilaajana voit osallistua koulutuksiimme ale-hintaan.

Tilaa uutiskirje jatkokoulutuksista