Francisco

Olen koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja akupunkturisti. Intohimoni on aina ollut uuden oppiminen. Vuonna 2019 aloitin ortopedisen osteopatian koulutuksen, jota ehdin käydä kaksi vuotta, kunnes huomasin, että kiinnostuin erityisesti alaraajojen biomekaniikasta. Tämä havainto johti minut kohti jalkaterapian opintoja.

Minua on aina kiinnostanut kehon fyysisen- ja psyykkisen puolen yhteys, ja se, että näitä kahta ei pidetä erillään, vaan ihminen nähdään yhtenä saumattomana kokonaisuutena. Olen erikoistunut nivelongelmiin ja erilaisiin kiputiloihin. Vastaanotollani pohdin, millainen ratkaisu tai hoitomuoto olisi paras sinulle.

Omalla urheilu urallani olen harrastanut kilpailullisesti thainyrkkeilyä noin 15 vuotta ja jalkapallo on aina ollut iso osa elämääni.

Koulutus
2004-2008 Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen terapeutti
2007 TUINA (Kiinalainen hieronta)
2007 Akupunktio anestesian, sähköakupunktio
2007 Aurikuloterapia (eli korva-akupunktio)
2007-2008 Swedish massage
2012 Shiatsu peruskurssi
2012-2013 Shiatsu
2017-2018 Urheiluhieronta (koulutettu hieroja)
2019-2021 Ortopedinen osteopatia (2v tehty)
2021-jatku. Jalkaterapia (AMK)

Janina

Kolmatta vuotta osteopatiaa opiskeleva Janina Keronen hallitsee jo entuudestaan klassisen hieronnan sekä urheiluhieronnan, mutta osteopaattiset opinnot ovat tuoneet hänelle uudenlaista näkökulmaa ja ymmärrystä ihmisten hoitamiseen.
“Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisestä ja kohtaan aina jokaisen ihmisen yksilönä. Tärkeintä työssäni on ehdottomasti ihmisten auttaminen”, Janina kertoo.

Itsekin aktiivisesti ja monipuolisesti liikkuva Janina kilpaili pitkään pikajuoksussa ja pituushypyssä. Oma rupeama urheilijana varmisti, että Janina tuntee urheilijan tarpeet ja kehonhuollon perusteellisesti.