Kiinalainen lääketiede hieronnassa

Koulutuksen ajankohta:

27.4.2024

Kurssin hinta:

99€

Kouluttajana:

Jenny Skön

12 kanavaa ja erilaiset oireet lihaksissa ja jänteissä

Oletko miettinyt, miksi toinen nauttii kovastakin hieronnasta ja toiselle kevytkin kosketus sattuu? Onko sinulla ollut asiakkaita, joiden lihasjännitteitä on ollut haasteellista purkaa? Oletko ihmetellyt, miksi asiakas kokee lihastensa olevan todella jännittyneet ja kireät, mutta mielestäsi hänen kudoksensa tuntuvat rennoilta ja elastisilta? Onko toisen asiakkaan kireitä hartioita ollut helppo avata, mutta toisen kohdalla tuntuu, ettet pääse eteenpäin? Mistä asiakkaan puutumisoireet voivat johtua? Entä ihon värin muutokset?

Jos sinulla on vastaavia kokemuksia, on tämä kurssi sinulle! Kurssi on suunnattu valmistuneille hierojille sekä opintojen loppuvaiheessa oleville hierojaopiskelijoille.
Kurssilla käydään läpi lyhyesti kiinalaisen lääketieteen teoriaa ja 12 lihas-jännekanavaa sekä niiden varrella ilmeneviä jännitteitä. Opit lukemaan kehon tukoksia kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta ja miten niitä tulisi avata sekä hoitaa. Kurssilla opetellaan ymmärtämään erilaisten jännitteiden syntymekanismia, oireiden sekä kipujen lievittämistä ja mitä nämä oireet kertovat asiakkaan tilasta.

Aihealue on laaja ja kurssi sisältääkin perustietoja. Jos kiinnostusta on, on opintoja mahdollista syventää lisäkursseilla.

Kurssiin sisältyy luento-opetusta ja pariharjoituksia.

Jenny Skön on yrittäjä, koulutettu hieroja, kiinalaisen lääketieteen hoitaja, personal trainer ja hyvinvoinnin moniosaaja. Hän on ikuinen opiskelija, ja on suorittanut opintoja mm. Vyöhyketerapian, kraniosakraaliterapian, reikin, breathworkin, shamanismin, japanilaisen akupunktion, kosmeettisen akupunktion, lääketietouden ja funktionaalisen lääketieteen kursseilla. Jennyllä on uniikki, holistinen tapa hoitaa ja hän yhdistääkin eri tieteenaloja toisiinsa sekä selventää asiakkailleen heidän oireidensa juurisyitä.

Syksyn jatkokoulutustarjontamme on laadukas ja monipuolinen. Uutiskirjeemme tilaajana voit osallistua koulutuksiimme ale-hintaan.

Tilaa uutiskirje jatkokoulutuksista