Method Maukka

Koulutuksen ajankohta:

11.5.2024

Kurssin hinta:

150€ (sis. alv 24%)

Kouluttajana:

Mauri Syri

lauantai: klo 9-15 @ Helsingin Hieronta-Akatemia

Pitkän linjan urheiluhieroja, osteopaatti Mauri Syri tulee opettamaan tehokkaita urheiluhieronnan erikoistekniikoita.

Paremmat tulokset?

Method maukka on kehittynyt pitkän hoitokokemuksen sekä fysiologisen tietämyksen myötä. Se on hierontamenetelmä, jolla saat paremman tehokkuuden asiakastyöhösi, saat enemmän työkaluja vastaamaan hierojana asiakkaidesi toivomuksia sekä tarpeita konkreettisesti. Menetelmässä hyödynnettävä tieto on osteopatian opintojen kautta fysiologisia ja anatomisia periaatteita siitä, kuinka erilaiset jumit paikantuvat kehon toiminnassa ja rakenteessa. Kurssilla käydään läpi koko kehon alueen käsittely, ohjataan viemään ajattelua syy seuraamus- suhteisiin ajatellen erilaisten jumien ja vaivojen syntyä, ja näihin vaivoihin tarkennettuja hoitoja.

Käytännön läheisesllä kurssilla oppilaille tarjotaan työkaluja kehittää palpaatiota tukemaan laajemman kartoituksen tekemistä hoitoa, joka koostuu pääasiassa pitkittäisillä hierontaotteilla sekä triggerpistetekniikoista.

Hoitomenetelmä on saanut nykyisen muotonsa vaikutuksista, joita on ollut osteopatian kehittäjältä, osteopatian ja kiropraktiikan harjottajilla.

Syksyn jatkokoulutustarjontamme on laadukas ja monipuolinen. Uutiskirjeemme tilaajana voit osallistua koulutuksiimme ale-hintaan.

Tilaa uutiskirje jatkokoulutuksista