Mobilisointitekniikat 2

Koulutuksen ajankohta:

11-12.11.2023

Kurssin hinta:

285€ (sis. Alv 24%)

Kouluttajana:

Nora Seppä

La & Su: klo 9-16

Kurssin opettaja toimii osteopaatti Nora Seppä. Kurssilla opitaan monipuolisesti tekniikoita, joita on helppo yhdistää hierontahoitoon tuoden niihin lisää vaikuttavuutta.

Tällä jatkokurssilla keskitytään käyttämään mobilisointitekniikoiden lisäksi tehokasta MET-tekniikkaa. Kurssilla perehdytään teoriatasolla tarkemmin rangan, etenkin lantion, biomekaniikkaan sekä käytännössä lähestytään alueen liikerajoituksia MET-tekniikalla. Huolellinen liikkeen/rajoituksen tutkiminen tehdään ennen hoitoratkaisun valintaa.

Met-tekniikka (muscle energy technique) tarjoaa turvallisen ja erittäin tehokkaan tavan lisätä nivelten liikettä vähentäen jännitystä mm. faskiassa. Tällä samaisella tekniikalla lähestymme myös esim. palleaa sekä leukaniveltä. Näiden tärkeiden alueiden hoitamisella saat asiakkaan kokonaistilanteen edistymiseen huimasti vauhtia!

Oppiminen kurssilla tapahtuu vahvasti käytäntö painotteisesti. Sen tueksi kertaamme myös anatomiaa sekä fysiologisia järjestelmiä sekä niiden välisiä yhteyksiä ja vahvistetaan ymmärrystä kehon kokonaisvaltaisuudesta. Kurssi on hieman haasteellisempi kuin mobilisointitekniikat 1. Kurssille voi osallistua, vaikka ei olisi käynyt toista kurssia.

Syksyn jatkokoulutustarjontamme on laadukas ja monipuolinen. Uutiskirjeemme tilaajana voit osallistua koulutuksiimme ale-hintaan.

Tilaa uutiskirje jatkokoulutuksista